• Domov
  • Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih straniSpletne strani in elektronske komunikacije lahko predstavljajo pomembno konkurenčno prednost podjetja. Ob pravilnem načrtovanju in izdelavi spletne strani se bo investicija v spletno stran kmalu povrnila. Spletne strani lahko podjetju zagotovijo obsežno bazo strank, s katerimi lahko zelo učinkovito komunicira in jih spodbuja k nakupom storitev oz. izdelkov podjetja.

Spletna stran, ki gostuje na zanesljivih spletnih strežnikih bo dosegljiva 24 ur na dan, 7 dni v tednu, 356 dni v letu. Kupci lahko na spletni strani dobijo podrobne informacije o izdelkih oz. storitvah, zadnjih cenah, akcijah, popustih... Obiskovalci lahko prek spletne strani na enostaven način stopijo v stik s podjetjem. Spletna stran odpira nove prodajne kanale oz. poti do vaših izdelkov in storitev. Obiskovalci lahko do informacij o vaših izdelkih in storitvah pridejo prek iskanja v spletnih iskalnikih, zato je pomembno, da se vaša stran pojavi čim višje v rezultatih spletnih iskalnikov.

Prek spletnih strani lahko tudi zbiramo podatke o strankah, npr. strankam ponudimo možnost naročila na e-novice. Prihranimo lahko pri administrativnih stroških: stranke večino informacij dobijo nas spletnih straneh, kjer si lahko prenesejo brošure in pridobijo odgovore na najpogostejša vprašanja. Čas, ko bi zaposleni morali odgovarjati na telefonske klice strank, lahko uporabimo za kaj drugega.

Z obveščanjem prek elektronske pošte komuniciramo s strankami, zaposlenimi ali poslovnimi partnerji. Prek spletne strani lahko promoviramo in utrjujemo blagovno znamko podjetja (brand awareness).

Spletna stran je tudi okolju prijazen način poslovanja, saj npr. zmanjšuje uporabo papirja in raznih pisarniških pripomočkov.

Izdelava spletne strani je pomembna za sodobno poslovanje podjetja. Ne podcenjujete vpliva spletnih strani, ne izgubljajte konkurenčne prednosti, dvignite ugled vašega podjetja. S slabimi in poceni rešitvami se na spletu ne da konkurirati, kaj šele uspeti.

Pri izdelavi spletnih strani več ali manj uporabljamo odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami (CMS ali Content Management System) Joomla! . Če želite izvedeti, zakaj je bila Joomla! večkrat izbrana kot najboljši odprtokodni sistem za upravljanje z vsebinami, si lahko več o tem preberete na uradni spletni strani joomla.org .

Za več informacij nas pokličite na 051 378 040 ali pa izpolnite spletni obrazec.

Novice

Websi 2014

Še ena nagrada za projekt mklj.si!

Za projekt prenove spletne strani Mestne knjižnice Ljubljana smo prejeli še eno nagrado: Websi 2014.

Več...

Zadnji projekti

automotiv.si

Spletna stran Automotiv

Vsi projekti

Čivk Čivk

Kontakt

Polje je obvezno!
Polje je obvezno!
Polje je obvezno!