• Domov
  • Oblikovanje in načrtovanje spletnih mest

Oblikovanje in načrtovanje spletnih mest

Oblikovanje in načrtovanje spletnih mestNačrtovanje spletne strani je prvi in najpomembnejši korak pri izdelavi spletne strani. Vse se začne pri izbiri izvajalca, s pomočjo katerega bo naročnik veliko lažje določil svoje cilje in jih implementiral v spletno stran. Neprivlačna in nefunkcionalna spletna stran, pomanjkljiva ali nestrokovna podpora, nezmožnost vzdrževanja in nadgrajevanja, omejeno ali nepravilno delovanje spletne strani, ipd. so samo nekatere izmed težav, ki lahko nastopijo kot posledica nepravilnega izbora izvajalca.

Zelo pomembno je, da naročnik v fazi načrtovanja čimbolj podrobno opredeli svoje potrebe in opiše pričakovanja glede spletne strani - na podlagi teh informacij lahko potem izvajalec pripravi natančno ponudbo. Če naročnik pripravi približno strukturo spletne strani (npr. glavne kategorije) ter če čimbolj natančno definirate želene funkcionalnosti, ki bi jih naj imela spletna stran, bo to velik korak k uspešni izdelavi spletne strani.

Dobra izvedba načrtovanja spletne strani je zagotovilo, da v fazi implementacije ne bo prišlo do nezaželenih napak in nesoglasij ter posledično do večjih stroškov in časovne zamude. Bolj ko bo naročnik aktiven v procesu načrtovanja spletne strani, boljši bo končni rezultat. Naročnik namreč najbolje pozna lastno podjetje, delovne procese, razmere na trgu in konkurenco. Izrednega pomena pa je, da naročnik zaupa izvajalcu - ta bo namreč tisti, ki bo znal vaše ideje in želje spraviti na splet.

Za več informacij nas pokličite na 051 378 040 ali pa izpolnite spletni obrazec.

Novice

Websi 2014

Še ena nagrada za projekt mklj.si!

Za projekt prenove spletne strani Mestne knjižnice Ljubljana smo prejeli še eno nagrado: Websi 2014.

Več...

Zadnji projekti

automotiv.si

Spletna stran Automotiv

Vsi projekti

Čivk Čivk

Kontakt

Polje je obvezno!
Polje je obvezno!
Polje je obvezno!