• Domov
  • Razvoj rešitev za Joomla CMS

Razvoj razširitev / modulov za Joomla CMS

Razvoj razširitev/modulov za Joomla CMSEna izmed glavnih prednosti Joomla CMS-ja je to, da imate na voljo več kot 9000 razširitev (večina je brezplačnih), ki jih lahko uporabite pri razvoju vaše spletne strani. Dejansko lahko s pomočjo razširitev in Joomla CMS-ja ustvarite kakršnokoli spletno stran oz. v spletno stran vključite marsikatero funkcionalnost kot npr. galerijo slik, forum, kontaktni obrazec, spletno trgovino, kataloge izdelkov, blog, zemljevid, itd.

Včasih pa se zgodi, da imate specifične zahteve in potrebujete prilagoditev obstoječe razširitve. V tem primeru vam lahko ponudimo rešitev v obliki prilagoditve razširitve, ki bi jo želeli imeti na spletni strani. Včasih je dovolj že to, da se naredi nekaj popravkov kode v obstoječi razširitvi. Namreč velika večina brezplačnih razširitev dopušča posege v izvorno kodo, kar zagotavlja odprtokodna licenca GNU/GPL, pod katero morajo biti izdane vse razširitve, ki jih najdete v uradnem direktoriju razširitev za Joomlo.

Velikokrat pa lahko pride do situacije, ko lahko prilagajanje obstoječe komponente/modula/plugina pomeni večji strošek, kot če bi razvili lastno razširitev čisto od začetka. Tudi v tem primeru se lahko obrnete na nas in skupaj bomo poskušali najti najboljšo in najcenejšo rešitev.

Za več informacij nas pokličite na 051 378 040 ali pa izpolnite spletni obrazec.

Novice

Websi 2014

Še ena nagrada za projekt mklj.si!

Za projekt prenove spletne strani Mestne knjižnice Ljubljana smo prejeli še eno nagrado: Websi 2014.

Več...

Zadnji projekti

automotiv.si

Spletna stran Automotiv

Vsi projekti

Čivk Čivk

Harmonoid music player, looks beautiful & juicy. https://t.co/QfwnhEETeH
Animating #CSS display property would be awesome! https://t.co/sNBNAZGZ4d

Kontakt

Polje je obvezno!
Polje je obvezno!
Polje je obvezno!